donkenhoeve
n
De vierde generatie aan het hoofd

Het verhaal achter De Donkenhoeve

Het verhaal van De Donkenhoeve start in 1922, toen die hoofdzakelijk nog een melkveebedrijf was. Inmiddels staat de vierde generatie van onze familie aan het hoofd van de boerderij: Cindy, Jan en hun kinderen.

n

We kweken al onze koeien met respect voor hun leefomstandigheden. Goed om te weten, is dat we eigen stieren hebben. Daarnaast hebben onze runderen grote weides om te grazen en krijgen ze standaard natuurlijke voeding, enkel aangevuld met vitaminen en mineralen. Een stressvrij leven is dan ook de basis van kwaliteitsvlees.

n
Eigen koelwagen ter beschikking

Samenwerking met een erkend slachthuis

Onze runderen blijven heel hun leven op onze boerderij. Zodra ze volgroeid zijn, worden ze naar een erkend slachthuis gebracht en wordt hun vlees door ervaren slagers verwerkt. Met onze eigen koelwagen gaan we het vlees dan ophalen en brengen we het weer naar onze hoeve.

Vervolgens bieden we het te koop aan op vaste momenten. Daarover informeren we je op onze bestelpagina. Mocht je nog verdere inlichtingen wensen, kan je ons vrijblijvend aanspreken.

Duurzaam gekweekt vlees aankopen?

Geef dan je keuze door op onze bestelpagina!

Eerste afhaaldag: zaterdag 24 februari

Tot en met zondag 18 februari is het mogelijk om vlees bij ons te bestellen. Het afhaalmoment vindt plaats op zaterdag 24 februari van 09.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!